Van der Gijp draait zich plotseling om en scheldt cameraman uit: 'Paardenlul!'

13 maart 2024, 23:37

René van der Gijp zorgt woensdagavond voor een opvallend moment in Vandaag Inside. De vaste tafelgast van de talkshow houdt zich - wijselijk - grotendeels buiten een discussie aan tafel over de kansen van Mark Rutte om tot secretaris-generaal van de NAVO te worden verkozen, maar wordt er door Wilfred Genee op geattendeerd dat zijn hoofd steeds nét in beeld verschijnt.

De conclusie in de studio is dat het wel snor zit met de kansen van de demissionair minister-president, waarna Genee ineens een zijpad inslaat. "Het is heel grappig, ik zit steeds naar jouw bolletje te kijken", zegt de presentator. "Normaal gesproken is jouw bolletje niet in beeld", vervolgt hij richting Van der Gijp. "Maar hier weer." Van der Gijp reageert: "Nu doet hij het godverdomme expres", waarop hij zich omdraait en de cameraman ongezouten uitmaakt voor 'Paardenlul'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    48
    + 1
avatar

Met je verstandelijke vermogens van een Iglo diepvrieskip is het beter om te zwijgen als de discussie wat meer diepgang krijgt Gijp

Oud keeper
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Geen manieren geleerd. Beperkte man.

KROTJE
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Zo lang dit ploegje door veel van hun fans gedragen wordt zal deze mediavervuiling tot zo lang wel blijven. Laat gaan en kijk er niet naar en schenk er geen aandacht aan, vroeg of laat verdwijnen deze gasten toch in de anonimiteit, kwestie van tijd. Hun populariteit is niet waardevast en duurzaam.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Mee eens 👍

Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Achterkant van zijn hoofd is eigenlijk het enig wat we moeten zien, zou namelijk inhouden dat hij vertrekt. Voorkant met die fietsenstaling is echt geen pretje om te moeten zien, en er komt ook nog alleen maar onzin uit die voorkant

Hans Zijlstrs
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

De man heeft een gewoonte gekregen altijd de m/v naast hem met zijn hand vast te gaan houden.Vreemd gedrag en voeg daarbij zijn soms laag bij de grondse uitingen. Voor een keer leuk , maar het wordt irritant.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen