Willem van Hanegem prijst Feyenoord-speler en deelt plots sneer uit aan Ajax

18 maart 2024, 08:04
Foto: © Imago

Willem van Hanegem heeft in zijn column voor het Algemeen Dagblad een mooi compliment uitgedeeld aan Thomas Beelen. De verdediger was zondagmiddag een van de lichtpuntjes bij Feyenoord, dat met 2-3 wist te winnen bij sc Heerenveen.

Beelen fungeert momenteel als de vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner, en behoort bijna wekelijks tot de uitblinkers in het elftal van Arne Slot. Ook tegen Heerenveen maakte de jonge verdediger indruk. “Ik vond meer Feyenoorders slecht in Friesland. Thomas Beelen was dat niet. Beelen komt stilletjes omhoog, zoals dat bij Feyenoord eigenlijk altijd zo is”, zegt De Kromme.

Artikel gaat verder onder video

“Bij Ajax niet, daar was Kaplan na één wedstrijd al een wereldtopper”, vervolgt de oud-voetballer, die doelt op het feit dat Kaplan na een aantal goede wedstrijden de hemel in werd geprezen door enkele Ajax-fans. “Je hoort mij dus ook niet roepen dat Beelen meteen bij Oranje moet, maar hij mag van mij bij Feyenoord best blijven staan als Trauner weer fit is”, gaat Van Hanegem, die Trauner ‘een uitstekende speler’ vindt, verder.

Beelen kwam in de transferzomer voor zo’n 2,7 miljoen euro over van PEC Zwolle. Nadat hij het seizoen in Rotterdam begon met een reserverol, lijkt de verdediger nu steeds meer aanspraak te maken op een basisplaats.

Wie moet Arne Slot opstellen als Trauner weer fit is?

Laden...
1139 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Beelen wordt een goede speler die misschien de top wel kan halen, maar dat zal de toekomst uitwijzen

Waarom19
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wie is van Hanegem eigenlijk ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Een fossiel van Feyenoord. In zijn actieve voetballeven was hij het hulpje van Cruijff, vandaar het oud zeer tegen Ajax.

gtsb
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zegt goku iets over ajax dan

Ajacied00
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Leuk en tegelijkertijd bizar hoeveel van Hanegem met Ajax bezig is. Aan de andere kant, wie is er eigenlijk niet met Ajax bezig? Dit zeer rampzalige seizoen geeft maar weer aan hoe groot Ajax is. En trouwens, niemand zei dat Kaplan een wereldtopper zou worden. Iedereen was blij dat Kaplan een flinke vooruitgang is ten opzichte van clown Sutalo

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Willem van Hanegem, dat weten wij is een oud-voetballer en is 70plusser en wil ook nog zijn zegje doen, alleen kritiek op Ajax. Maar hij beseft niet dat wat hij zegt totaal niet aankomt, treurig. Maar het ergste zijn een paar 010-Ajaxhaters o.l.v. de grootste stoker gtsb hier op FCUdate, niet de grote schare Feyenoordsupporters, alleen dit kleine groepje dat onbeschoft Ajacieden en Ajax voortdurend beledigen. Dit groepje krijgt het dubbel en dwars terug.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het komt niet aan bij je maar je bent wel compleet van slag.. Over haters gesproken jij bent wel de grootste hater hier. Wat een zielig klein mannetje ben jij.

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bij Willem gaan de jaren ook tellen, komt steeds meer onzin uit! Hij vergeet dat de beste speler die ooit in Rotterdam gespeeld heeft JC was.

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En hij kon het niet hebben dat hij 2e was na JC die dat clubje nog eens een keer landskampioen maakte.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Willem zag het weer goed. Die hele kaplan is een kneus. Laat zich makkelijk uitkappen waar de 1-0 uitkomt en pakt ook nog even rood door verkeerd te staan. Maar ik ben er blij mee mag hopen dat hij een contract heeft voor 6 jaar.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik heb het idee dat de heer van Hanegem zijn eigen naam niet foutloos kan schrijven. Dom, Dommer Domst.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als ik deze comments lees, doet dat pijn. Tegenwoordig gaat de mensheid achteruit. We kunnen niet met elkaar normaal een discussie houden zonder aanvallen. We kunnen niet gewoon respecteren dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Ik heb een gruwelijke hekel aan Van Hanegem, ik ben het wel eens met wat hij zegt. Echter wat mijn kritiek wel is, als iemand slecht speelt 1 wedstrijd dan mag iemand helemaal de grond in worden geboord. En bij Henderson werd dat voor hij überhaupt een kans had al gedaan. En dat vind ik vrij pijnlijk. Iemand heel goed vinden na 1 wedstrijd is te vroeg maar iemand afschrijven na 1 wedstrijd is dan wel prima?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen