Ayoub tast in het duister over uitzichtloze situatie bij Excelsior: 'Zelfs de spelersgroep heeft dat gevraagd'

15 maart 2024, 19:18   Bijgewerkt: 15 maart 2024, 19:31
Foto: © Imago

Yassin Ayoub staat nog altijd onder contract bij Excelsior Rotterdam, maar voor de club uit de havenstad heeft hij al lang geen wedstrijd meer gespeeld. Op vrijdagmiddag schoof de Marokkaans-Nederlands voetballer aan bij De Voetbalkantine van ESPN. De oud-Feyenoorder deed hier zijn verhaal over waarom hij niet op het veld staat.

In juli van 2023 werd al duidelijk dat Ayoub mocht vertrekken bij de de club van trainer Marinus Dijkhuizen. Tot een vertrek kwam het uiteindelijk nooit, en dus zit de middenvelder nog altijd bij Excelsior. Althans, op papier dan, want op het veld is hij nergens te bekennen. Hij traint niet meer mee met het eerste elftal van het team.

Artikel gaat verder onder video

“Niels van Duinen (technisch manager Excelsior, red.) zei: ‘Er is veel gebeurd.’ In hun optiek is dat misschien zo, maar ik vind niet dat je ineens je speler weg moet duwen. Waarom kan ik niet gewoon meetrainen als we bijvoorbeeld acht geblesseerde spelers hebben?”, vraagt de dertigjarige linksbenige middenvelder zich af.

Ayoub is niet de enige die zich afvraagt wat er nou precies speelt tussen hem en de club. Ook zijn medespelers begrijpen het niet. “Ik vind het heel jammer en heel pijnlijk. Zelfs de spelersgroep heeft gevraagd of ik weer mee kan trainen, maar ze doen nog steeds niets. Ik denk niet dat de trainer de enige is die dit beslist.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Afrikaan
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Wat is Waar? Als eerste wat ben jij een vuile racist en ten tweede hij heeft nog een geloof en jij? Jij gelooft waarschijnlijk is Sinterklaas. Laat iedereen in zijn waarde en reageer of wat je leest en ga niet de held uithangen achter je computer want als je echt zo een stoere bink bent moet je dat tegen de mensen zeggen bij hún gebedshuis dan zullen we zien wat er met je zal gebeuren. Dus gebruik je verstand als je dat überhaupt hebt en reageer op het artikel en laat het geloof er buiten want daar is deze site niet voor. 😉

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Geweld is nooit een oplossing. Neemt niet weg dat Wat is waar een doorgeslagen idioot is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen