Ajax-commissaris Annette Mosman lastiggevallen op haar werk: 'Ze is flink geraakt'

7 april 2024, 14:23
Foto: © Imago

Commissaris Annette Mosman van Ajax is lastiggevallen op haar werk. In de nacht van dinsdag op woensdag is de tekst 'RvC out, Mosman out' op de muur van pensioenuitvoerder APG gekalkt aan de Basisweg in Amsterdam.

Een woordvoerder van Ajax wil tegenover De Telegraaf niet ingaan op het incident. "Bronnen binnen en rondom de club melden echter dat de bekladding APG-bestuursvoorzitter Mosman ’emotioneel flink heeft geraakt’ en spreken terecht schande van de actie", zo schrijft de krant.

Artikel gaat verder onder video

Ajax en APG gaan ervan uit dat het een eenmansactie betreft en geen gecoördineerde supportersactie, zo klinkt het. Er zijn namelijk geen foto's van de bekladding gedeeld op de kanalen of website van harde kernen. APG heeft de graffiti snel laten verwijderen; het is onbekend of er aangifte is gedaan.

Dat supporters niet blij zijn met Mosman, bleek donderdag ook tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles. "Mosman, oprotten", was te horen in de Johan Cruijff ArenA. Het is erg onrustig bij Ajax, zeker sinds het vertrek van algemeen directeur Alex Kroes. De raad van commissarissen, waar Mosman deel van uitmaakt, heeft afstand genomen van Kroes.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Bestuursraad wil straf Alex Kroes afzwakken', geschorste directeur laat gezicht zien in de ArenA

De bestuursraad van Ajax zoekt naar mogelijkheden om de straf voor Alex Kroes 'af te zwakken', schrijft het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo'n actie is niet goed te praten. Je moet dit niet doen bij haar werkgever of nog erger thuis. Maar wordt je hierdoor echt emotioneel geraakt dan heb je ook de keuze om op te stappen. Dan ben je er gelijk vanaf, ze doet dit immers voor Ajax niet voor zichzelf.

Dexi
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mevrouw heeft vijf nevenfuncties ernaast , een paar uurtjes per week bijklussen bij ajax en euro's binnen harken. Zo'n baantje zeg je niet zomaar op en nu krijg mevrouw nog aandacht ook.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het is maar 25000 euro per jaar. Dat is toch mooi voor een beetje bijklussen

dilima1966
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Idioot ajax supporters als ze steeds een persoon uitzoeken schandalig Het hele bestuur en de rvc zijn rotte appels Allemaal opstappen

Kramer
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Probleem is dat ze net als deze truus niet opstappen maar deze elite status willen behouden. Ze had al lang weg kunnen gaan, maar dan ben je je plekje op de tribune en vage clubjes kwijt.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Waren de dickpics op ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen