Feyenoord bestolen tegen FC Volendam? Slot: 'Dat is wel het laatste waar het nu over moet gaan'

4 april 2024, 21:46
Foto: © Imago

Mario Been vindt dat Feyenoord een penalty had moeten krijgen op bezoek bij FC Volendam. Het moment vond plaats in de 59ste minuut van het duel, toen Santiago Giménez werd vastgehouden door Josh Flint en al schietend naar de grond ging.

Bij het penaltymoment ontving Giménez de bal met de rug naar de goal in de voeten op aangeven van Calvin Stengs. Door goed zijn lichaam te gebruiken, wist de Mexicaan open te draaien richting het doel van Volendam. Tijdens deze draai hield Flint hem vast, waarna hij bij zijn schot naar de grond ging. Hierdoor wist de spits van de Rotterdammers zijn poging geen kracht mee te geven en kon doelman Mio Backhaus eenvoudig redden.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop van het duel is Mario Been van mening dat Feyenoord hier een strafschop is ontnomen. “Ik denk dat het een honderd procent strafschop is”, geeft de analist aan bij ESPN. “Zeker als je daar nog twee of drie keer naar mag kijken, vind ik dit een honderd procent strafschop.”

De voormalig Feyenoorder denkt dat dit een moment was dat de wedstrijd had kunnen kantelen. “Dit zijn dan de momenten die een elftal nodig heeft om eventueel over het dode punt heen te komen.” Toch vindt Been dat Feyenoord niet afhankelijk mag zijn van dit soort momenten in deze wedstrijden. “Als ze het van deze momenten moeten hebben, dan is het veel te weinig.”

Op de persconferentie wordt ook trainer Arne Slot naar het moment gevraagd. "Ik heb geen idee, welk moment bedoel je?", reageert de trainer op de vraag of Feyenoord een penalty had verdiend. "Ik heb het niet teruggezien, geen idee. Maar dat is wel het laatste waar we het na vandaag over moeten hebben."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Elleboog tegen Hancko was nog t ergste. Dat je met zo’n klap niet eens fluit voor een overtreding, en al zal ie niet bedoelen moet je t gewoon bestraffen. Iemand die te laat inkomt bij een tackle wordt wel bestraft waarom dit niet.

boyke
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ook deze scheidsrechter is niet geschikt voor het betaald voetbal. Een van de slechtste die maar zijn best wilde doen om een harmonie te overtreffen met zijn constant fluiten voor elk wissewasje maar de grote overtredingen niet zag. Als je een strafschop niet ziet en een ellenboogstoot dan ben je echt blind en moet je niet op het veld staan. Schande dat een VAR dan niet ingrijpt. Wel knap van Volendam die vechtvoetbal speelde en niet keken naar lichaamsdelen. Ze gingen erin als beesten en lange ballen of het veld uit of richting de dijk. Beide ploegen maakte er geen potje voetbal van om van te genieten en dan idem de scheidsrechter die echt de spelregels eerst moet gaan leren maakte het aankijken niet waard. Geen van de ploegen verdiende het te winnen en zeker Volendam niet met afbraakvoetbal. Hoop niet dat die erin blijven in de eredivisie zodat we weer een kunstgrasveld kwijt zijn aangezien dat ook niet meewerkt om een goede wedstrijd op de ondermaatse mat te leggen.

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Klopt en deze scheids is een van de . Dus het is dramatisch gesteld met . Maar Feyenoord heeft gelijkgespeeld tegen zichzelf . Dat volendam zo speelt is logisch . Dat het een pingel was klopt . Maar Feyenoord dacht voetbalend alles op te lossen . Als het niet loopt dan moet de beuk erin . Dat gebeurde veelste laat . Wat ik al zei normaal gooit een Timber er wel tackles etc uit . De echte drang /noodzaak was er niet vandaag Maar die was ook bang voor geel en een schirsing

flaco
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

wat een stel calimeros hier. Toen Hartman Teze na enkele minuten uit de wedstrijd beukte en er zonder overtreding mee weg kwam was het zgn mannelijk voetbal. En nu piepen over vermeende penalties en rode kaarten. Kom alsjeblief op zeg. Feyenoord kwam al enkele wedstrijden goed weg door laat te scoren. Dit zat er gewoon een keer aan te komen. Als je niet op eigen kracht van de nummer laatst kunt winnen moet je niet de schuld zoeken bij de tegenstander of de scheids. Nee, dan heb je de hand in eigen boezem te steken. Waar zijn die stoere havenarbeiders van weleer?

Voor altijd de eerste
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dat heeft niets met calimeros of stoere havenarbeiders te maken. Een strafschop is een strafschop ongeacht het spelbeeld enz. En je opmerking over dat Feyenoord al enkele wedstrijden goed weg is gekomen volgens jou heeft helemaal niets te maken of het een strafschop is of niet in een volgende wedstrijd. Kortom waardeloos commentaar van je.

rene vander hulst
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dit was 100 %een strafschop . Even later wordt Gimenes nog eens vast gehouden maar dan veel minder , en dan geeft hij wel een vrijetrap omdat het net buit de 16 is . Die verdediger kan beter op judo gaan , dit was gewoon een ipon .

HendrikWesterneng28
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wie is LAMLUL Mario been dan???? 🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen