FC Volendam - Feyenoord op één vlak de allerslechtste wedstrijd die Arne Slot zich kan heugen

4 april 2024, 22:11
Foto: © ESPN

De wedstrijd tegen FC Volendam van donderdagavond was qua intensiteit de slechtste wedstrijd van Feyenoord die Arne Slot heeft meegemaakt als trainer. Hij vond dat zijn spelers te weinig energie aan de dag legden en niet het juiste tempo hanteerden. Pas in de slotfase voelde Slot dat een doelpunt kon gaan vallen, al gebeurde dat niet.

“Was dit de slechtste wedstrijd qua intensiteit die jij hebt meegemaakt bij Feyenoord?”, vroeg Valentijn Driessen op de persconferentie na het 0-0 gelijkspel. “Eerlijkheidshalve heb ik dat na de wedstrijd wel tegen ze gezegd, ja”, antwoordde Slot. Het gebrek aan beleving is opvallend, zeker omdat Feyenoord vier dagen geleden nog grote veerkracht toonde tegen FC Utrecht (4-2).

Artikel gaat verder onder video

“Tegen Utrecht vond ik al dat we vanaf minuut twee in het juiste tempo speelden”, legde Slot uit. “Ik zat net met de trainers en ik zei over een kans van Volendam: ‘Misschien was het achteraf wel beter geweest als die erin gegaan was.’ Dan waren we misschien wakker geschoten, zoals tegen Utrecht gebeurde. Dat moment is er vandaag niet geweest.”

“Pas op het eind, toen we dachten dat we punten gingen verliezen en we zo’n beetje alle aanvallers in het veld hadden gebracht, voelde ik dat het doelpunt nog weleens kon vallen. Maar in de zeventigste minuut vroeg ik aan John (de Wolf, red.): ‘Heb jij het gevoel dat we nog gaan scoren vandaag?’ Dat gevoel was niet echt aanwezig”, geeft de trainer toe.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slot compliment voor je realisme. Ik zal je interviews wel missen als je elders werkt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen