Mark van Bommel in verband gebracht met Feyenoord: 'Hij is de ultieme vervanger van Arne Slot!'

29 april 2024, 08:47   Bijgewerkt: 29 april 2024, 10:39
Foto: © Imago

Feyenoord moet een poging wagen om Mark van Bommel naar De Kuip te halen, zo stelt Ronald Waterreus in zijn column voor De Limburger. Volgens de oud-doelman van PSV en Rangers FC is de huidige trainer van Antwerp FC de ultieme vervanger van Slot, die hard op weg is om Feyenoord spoedig in te ruilen voor het Engelse Liverpool.

"Talloze namen heb ik voorbij zien komen", begint Waterreus in De Limburger over de opvolging van Slot in De Kuip. "Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser en zelfs Danny Buijs, maar één naam mis ik vooralsnog. De naam van degene die in mijn ogen de ultieme vervanger van Slot zou zijn bij Feyenoord", legt Waterreus uit, waarna hij met zijn voorstel voor de Rotterdamse club komt: Mark van Bommel. Ik zie u zich al in uw koffie verslikken. Ik denk dat hij heel veel kan bereiken als Feyenoord-trainer.

Artikel gaat verder onder video

Waterreus denkt dat Van Bommel, naast zijn ervaring met werken in het internationale topvoetbal, door zijn periode bij Antwerp FC heeft geleerd van de fouten die de coach in zijn periode bij PSV wel maakte: "Qua mentaliteit past Van Bommel ook naadloos bij Feyenoord. Het ‘oude’ Feyenoord weliswaar misschien, maar waarom zou je heel geforceerd op zoek gaan naar een ‘tweede’ Arne Slot als zo iemand er vermoedelijk helemaal niet is? Heus, als ik Feyenoord-directeur Dennis te Kloese was, zou ik het wel aandurven met Van Bommel."

Vooralsnog is Feyenoord nog voor geen enkele trainer concreet in de markt, zo wist 1908.nl onlangs te melden. De Rotterdammers zullen zich in de komende periode gaan beraden over de opvolging van Slot bij Feyenoord. Als het aan Waterreus ligt, rijdt Te Kloese spoedig een uur richting België om met Van Bommel om tafel te gaan zitten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

balletje rond
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ja hallo wie hebben we nou nog niet opgenoemd ULTEE dan maar

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ultee al getekent bij TOP Oss. Helaas!!!!!!!!

schreudje
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Nou Waterreus ik zeg niet dat het een slechte trainer is ik gun hem een mooie club ,maar niet in Rotterdam spelen heel anders dan Van Bommel ze moeten daar op de zelfde voet door als met Slot , Weer een ander systeem met Van Bommel dat werkt niet .Lekker terug naar PSV in de toekomst ,

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waterreus heeft ook weer eens zijn medicijntjes gehad en droeftoetert er ook weer even op los. Erover nadenkend zou het wel heerlijke stunt zijn om zowel van Bommel als Overmars binnen te halen bij Feyenoord.

AjaxTheGreatest
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ronald Waterreus laat je nakijken van Bommel is absoluut geen goede trainer voor Feyenoord,Feyenoord moet vol gaan voor de voormalig assistent van Arne Slot Marino Pusic dat zou de meeste kans van slagen hebben om op dezelfde voet verder te kunnen gaan.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou van Nistelrooy ook wel willen zien komen solide tacticus . Komt goed over als hij uitleg geeft. Heeft het bij Psv prima gedaan.

PSMD
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Het is Waterreus maar, niemand neemt hem nog serieus.

Derk62
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Pusic moet het maar worden, hij kent de club en kan op dezelfde voet verder als slot

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen