John van 't Schip brengt zeer pijnlijk gegeven naar buiten over Klassieker tegen Feyenoord

5 april 2024, 11:59   Bijgewerkt: 5 april 2024, 12:05
Foto: © Imago

John van 't Schip stelt hij met Ajax nog nooit zo erg als underdog De Klassieker tegen Feyenoord is ingegaan. Dat gaf de trainer van Ajax aan op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1). Van 't Schip ziet dat de Rotterdammers verder zijn, maar vindt niet dat zijn eigen ploeg kansloos is in de Rotterdamse Kuip.

"Zij zijn verder, dat is logisch", gaf een realistische Van 't Schip na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan. "Arne Slot is daar al een aantal jaar bezig en heeft een selectie waar hij invloed op heeft gehad. Ook zijn manier van voetbal is erin gekomen. En de selectie is ook meer ervaren", merkte de coach van Ajax op. Zijn ploeg zal alles uit de kast moeten halen om zondagmiddag met een resultaat te vertrekken uit Rotterdam-Zuid.

Artikel gaat verder onder video

Gezien de status van de wedstrijd tegen Feyenoord en de belangen die dit duel met zich meebrengt, verwacht de coach niet dat Ajax kansloos is: "Het blijft een Klassieker. Dat is een wedstrijd op zich. Als wij spelen zoals we vandaag in de eerste helft hebben gespeeld, dan denk ik dat we gewoon een heel goede partij op de mat kunnen leggen in De Kuip", gaf de coach aan: "Maar ik denk niet dat ik eerder een Klassieker ben ingegaan waarin we zo erg de underdog waren", bleef hij realistisch.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke straf hangt Alex Kroes boven het hoofd om handelen met voorkennis?

Alex Kroes wordt niet alleen geschorst door Ajax, maar moet ook vrezen voor strafrechtelijke vervolging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ze zijn verder logisch ? Dat is helemaal niet logisch als je ziet wat beide clubs hebben kunnen investeren. Jarenlang werd gesuggereerd dat Feyenoord er niks van kon en spelers beter naar Ajax konden gaan zoals een Berghuis. Tijden kunnen veranderen zeg, wat een losers daar.

Laurens1
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Rudolf je bent altijd zo constructief in je uitleg. Jij moet toch afschuwelijke jaren hebben meegemaakt in je jeugd op Zuid. Het blijft maar een spelletje en Feyenoord zal ongetwijfeld winnen, dus je kunt lekker slapen. Alvast gefeliciteerd. Ik ben al jaren fan maar heb nog nimmer zulke troep op het veld gezien als nu Waarom niet kritisch naar je eigen club zijn, wat jullie tegen Volendam lieten zien, verbaasde Bosz zelfs. Natuurlijk heeft Ajax het voetbal gedomineerd de laatste jaren, nu is het ronduit kut. Zal fijn zijn als Feyenoord de komende jaren iets laat zien zodat jullie eindelijk eens van dat hatelijke ene sterretje afkomen op het shirt.Staat een nieuwe tijd voor de deur dat jullie je eindelijk eens bewijzen, zowel nationaal als Europees. Je zal gaan meemaken dat bij resultaten je ploeg ontmanteld wordt en de beste spelers vertrekken. Zo ver is het echter nog niet, nogmaals vast gefeliciteerd met de overwinning!

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Soms hoeft een uitleg ook niet lang te zijn . Verder dat indekken en weer wijzen op het verleden nee jullie zijn echte fans . Echte succesfans . Wij weten heus wel (luister ook naar slot) ,dat in het voetbal alles snel kan gaan . Zowel positief als negatief . Morgen is gewoon een wedstrijd waar alles mogelijk is .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen