John van 't Schip maakt opstelling Ajax bekend voor De Klassieker: géén Brobbey en géén Akpom

7 april 2024, 13:20
Foto: © Imago

John van ’t Schip heeft de opstelling bekendgemaakt voor het duel tegen Feyenoord. In De Kuip staat De Klassieker op het programma. Op zondagmiddag 14:30 zal er afgetrapt worden tussen de twee grootmachten uit de Eredivisie. Een belangrijke wedstrijd voor de Ajacieden, want zij kunnen alle punten gebruiken in de strijd om niet in de play-offs te raken.

Nummer één keeper Diant Ramaj is geblesseerd en dus zal Gerónimo Rulli onder de lat staan bij Ajax. De Duits-Kosovaars keeper tastte mis in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waardoor de ploeg uit Deventer kon scoren. Bij deze actie raakte de keeper geblesseerd, en dus is hij de komende wedstrijden niet beschikbaar.

Artikel gaat verder onder video

Brian Brobbey en Chuba Akpom beginnen niet in de kraker tegen Feyenoord. Mika Godts, Steven Bergwijn en Kristian Hlynsson starten in de aanval namens Ajax. De elf namen zijn precies dezelfde als de vermoedelijke opstelling. Of John van ’t Schip resultaat kan halen in De Kuip zal tegen half vijf beken worden wanneer de wedstrijd is afgelopen. Aftrap van De Klassieker: 14.30 uur.

Opstelling Ajax: Gerónimo Rulli; Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan, Jorrel Hato; Anton Gaaei, Benjamin Tahirovic, Sivert Mannsverk, Kenneth Taylor; Kristian Hlynsson, Steven Bergwijn, Mika Godts

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Anti voetbal, niet Ajax waardig, met de keeper 8 defensieve voetballers. slechts 3 aanvallers. Ingraven op eigen helft? waar is het Ajax gebleven?

Ajeto!
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Met zoveel spelers geblesseerd en een matige selectie is het gewoon roeien met de riemen die je heb. Kijk VHSchip er niet opgaan maar kijk naar de toekomst. Het kan niet veel slechter dus volgend seizoen wordt sowieso beter

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik snap je punt maarja... het was kiezen tussen frivool voetbal met veel tegengoals en weinig stabiliteit of minder frivool voetbal met minder tegengoals en iets meer stabiliteit. Hoewel je natuurlijk het Ajax voetbal wil zien, als je daardoor extreem teleurstellende resultaten hebt heb je er ook vrij weinig aan.

Goku
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Heeft niets geholpen....

Waarom19
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Van t Schip is de grootste loser met zijn domme opstelling. Deze flut trainer is de grootste aanfluiting ooit bij Ajax. Oh ja , Taylor was subliem met tig keer bal verlies. Is een neefje van deze K trainer denk ik.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen