Mike Verweij brengt Ajax-supporters om 00.07 uur belangrijk nieuws over Brian Brobbey

5 april 2024, 07:46
Foto: © Imago

Brian Brobbey hervat vrijdag de groepstraining met Ajax, zo heeft Mike Verweij in de nacht van donderdag op vrijdag bekendgemaakt. De aanvaller van Ajax kampt al een tijdje met een hamstringblessure, maar er bestaat goede hoop in Amsterdam dat de spits van de partij kan zijn in De Klassieker tegen Feyenoord.

De afwezigheid van Brobbey is voelbaar in Amsterdam, want met de 22-jarige spits beschikt John van 't Schip normaliter over een zeer sterk aanspeelpunt. Donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) was Chuba Akpom ook nog eens geblesseerd, waardoor Steven Bergwijn een rol tot zich nam als zwervende spits. Van 't Schip hoopt zondag in De Klassieker tegen Feyenoord weer te kunnen beschikken over een échte nummer negen en in Amsterdam bestaat de hoop dat Brobbey een rol kan spelen tegen Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

Vrijdag staat de spits van Ajax in ieder geval op het trainingsveld, zo heeft Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf vernomen: "Brobbey hervat vrijdag de groepstraining. Mogelijk inzetbaar in Klassieker", schreef de journalist net na middernacht. Het zal afwachten zijn hoe Brobbey de groepstrainingen van Ajax doorkomt, waarna door de technische en medische staf een beslissing genomen zal worden. De aanwezigheid van Brobbey in De Kuip zou een opsteker zijn voor Ajax, dat het namelijk al moet doen zonder Jordan Henderson en Steven Berghuis in Rotterdam-Zuid. 

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gisteravond was duidelijk dat Bergwijn niet meer aan het niveau A1 van Ajax voldeed.

FredBreeuwsma06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij had ook gewoon voor Rijkhof kunnen kiezen. Die zal zich wel gepasseerd voelen door Bergwijn.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rijkhof🤣🤣🤣

Dropkick
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Om 00.07 uur vanmorgen ,dacht ik ineens aan Brobbey, die weer een hamstring ble ssure gaat krijgen als hij tegen Feijenoord gaat spelen ......

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax is altijd bereid roofbouw op actief personeel te plegen. Niet-actief personeel hangt 'm uit de broek, graait, heeft geen verstand van voetbal of pleegt economische delicten. En het Arenapubliek fluit eigen spelers uit. Welkom bij de club😂🤣😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen