Sjaak Swart reageert zeer chagrijnig op 3FM over Ajax: ‘Geen trek hierin, vraag maar aan iemand anders!’

8 april 2024, 13:03
Foto: © Imago/3FM

Sjaak Swart is erg chagrijnig na de oorwassing van Ajax tegen Feyenoord. De Amsterdammers kregen zondag een pak slaag op bezoek bij de aartsrivaal (6-0) en leden daarmee één van de meest pijnlijke nederlagen uit de clubhistorie. Bij Wijnand in de Ochtend op 3FM is ‘Mister Ajax’ vanzelfsprekend niet al te enthousiast over zijn club.

Radiomaker Wijnand Speelman zocht in zijn programma contact op met Swart, die daar duidelijk niet op zat te wachten. “We bellen u heel even om te vragen hoe de vlag erbij hangt na gister”, begint Speelman het telefoongesprek. “Ik heb het niet gezien gister, dus ik wil er niets mee te maken hebben”, reageert de oud-voetballer.

Artikel gaat verder onder video

“Ik weet hoe het is bij Ajax op het ogenblik. Een heel slecht jaar, voor de rest ga ik niks zeggen”, besluit Swart vervolgens. “Maar u bent Mister Ajax, u houdt altijd hoop, toch?”, vraagt Speelman zich af. “Hoop heb ik altijd. Moet ik even oplezen wat wij allemaal gewonnen hebben? Of is dat bekend?”, ergert Swart.

“Hoe moeten we dat gevoel dat Ajax een paar jaar geleden had terugkrijgen?”, krijgt hij de vraag, waarna het chagrijn duidelijk hoorbaar is. “Gaat u dat maar even aan iemand anders vragen. Ik heb genoeg gezegd erover, ik ga niks zeggen”, besluit Swart, die zich vervolgens toch nog uitlaat. “Verleden week hebben we Feyenoord tegen FC Volendam gezien. Dat werd 0-0. Heerlijk hoe ze toen speelden. Dan spelen ze tegen Ajax, krijgen ze alles mee… Ik zeg er niks over. Ik heb hier geen trek in, ik heb teveel te doen vandaag.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Swart komt altijd te laat met zijn reactie het hing al langer in de lucht dat het niet beter met ajax gaat ook binnen kamer dus sjaak volgende keer eerder niet achter de feiten aan lopen en dan pas reageer Danny blind is de enige die het hard op zegt hoe hij er over denkt

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Kinderachtig, als het goed gaat reageert die ook. Neem een voorbeeld aan Willempie

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Swart heeft het niet gezien zegt ie . Net als veel ajacieden hier op het werk . Gewoon kinderachtig . Ook als het slecht gaat moet je er zijn .

dilima1966
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat sjaak zelfde als met toen hendriks gaat hij wel naast zitten tribune dat die weg is dan een grote bek over hendriks

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sjaak is bijna 86, dilemma ‘66! Meeste worden niet eens zo oud, Willem is ook niet meer zo scherp. Probeer de volgende keer wat te letten op de interpunctie in het narratief!

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

We geven hier onze mening Laurens1. Dilima 66 zijn reactie is misschien niet foutloos,maar gewoon te begrijpen .

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik probeer er mee te zeggen als het goed gaat met ajax hoor sjaak nu ook minder mag hij wel kritisch zijn Danny blind die spreek van Praag wel tegen nu en niet achteraf

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik zal nog sterker zeggen Toen ajax vrij trainen stonden er kinderen langs de pad voor een handtekening Was sjaak goed in om handtekening tegeven de kinderen aan de ouders gingen vragen wie die man was kom. Op sjaak als je zo belangrijk voor de club voelt heb ben je er ook kritisch als het niet goed is

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Sjaak is een succes supporter. Zoals zovelen daar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen