Voetbaltickets te koop: bezoek Manchester United - Newcastle United of FC Barcelona - Valencia

15 april 2024, 16:38
Foto: © Imago

Ben je klaar om de opwinding van het voetbalveld rechtstreeks te ervaren? Pak je kans om live getuige te zijn van enkele van de meest meeslepende wedstrijden van het seizoen! In de ticketshop van FCUpdate kun je tickets kopen voor meerdere internationale topwedstrijden. Hier zijn de komende topwedstrijden waar je tickets voor kunt bemachtigen.

Manchester United – Newcastle United

Locatie: Old Trafford, Manchester
Datum: 15 mei
Tickets vanaf: €303

Op 15 mei staat een heel mooie wedstrijd op de agenda, de wedstrijd van Erik ten Hags Manchester United tegen het Newcastle United van Sven Botman. Weet Ten Hag raad met de speelstijl van Newcastle? Het belooft een wedstrijd te worden waar je van kunt genieten. Mis het niet en reserveer vandaag nog je plekje in het stadion!

Real Sociedad – Atlético Madrid

Locatie: Reale Arena, San Sebastián
Datum: 26 mei
Tickets vanaf: €187

Een Spaanse fiësta staat op het programma wanneer Real Sociedad het opneemt tegen Atletico Madrid. Met Nederlandse krachtpatser Memphis Depay in de mix, belooft dit een duel te worden die je niet wil missen. Scoor snel je tickets en mis deze wedstrijd niet!

West Ham United – Liverpool FC

Locatie: London Stadium, Londen
Datum: 27 april
Tickets vanaf: €364

Een kraker in de Engelse Premier League staat op het programma wanneer West Ham United het opneemt tegen Liverpool FC. Met Nederlandse supersterren Virgil van Dijk en Cody Gakpo in de gelederen van Liverpool, is dit een wedstrijd die je niet wilt missen. Koop nu je tickets en beleef de spanning live in het stadion!

FC Barcelona - Valencia

Locatie: Camp Nou, Barcelona
Datum: 27 april
Tickets vanaf: €124

Op 27 april neemt FC Barcelona het voor eigen publiek op tegen Valencia. Beide ploegen zal er veel aan gelegen zijn deze wedstrijd te winnen. Frenkie de Jong en zijn teamgenoten koesteren nog een klein sprankje hoop op de landstitel, terwijl Valencia nog niet uitgeschakeld is in de strijd om Europees voetbal. Woon deze kraker bij!

Juventus - AC Milan

Locatie: Allianz Stadium, Turijn
Datum: 28 april
Tickets vanaf: €135

De Italiaanse topper tussen Juventus en AC Milan wordt op 28 april afgewerkt in Turijn. Beide teams lijken zich wel te gaan plaatsen voor de Champions League, maar op welke plek eindigen ze? Deze wedstrijd kan bijdragen aan het antwoord op die vraag.

Alleen tickets, geen reis

In de ticketshop worden losse tickets aangeboden voor internationale wedstrijden. Reiskosten en verblijf zijn dus niet inbegrepen.

Wil je een voetbalwedstrijd bezoeken, maar heb je nog vragen over een bepaalde wedstrijd of wil je bijvoorbeeld met een grote groep gaan? Neem dan contact op met ons support team of bekijk onze FAQ pagina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.