Joey Veerman en Chantalle Schilder voeden geruchten over toptransfer op social media

24 mei 2024, 01:41
Foto: © Instagram: chantalleschilder

In Engeland is men in de ban van een bericht van Joey Veerman op social media. De middenvelder van PSV en het Nederlands eltal heeft met een foto van zijn zoon op Instagram de geruchten over een zomerse transfer naar Liverpool gevoed.

Begin deze week werd definitief bekend dat Arne Slot volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool is. Hij is de opvolger van Jürgen Klopp, die deze zomer na een periode van acht jaar de deur achter zich dicht slaat op Anfield.

Artikel gaat verder onder video

Met de komst van Slot wordt er volop gespeculeerd over spelers die de succestrainer van Feyenoord mogelijk vanuit de Eredivisie zullen volgen naar Liverpool. Veerman is één van de namen die in verband wordt gebracht met een transfer naar de Engelse grootmacht en de middenvelder doet zelf in elk geval weinig moeite om de geruchten de kop in te drukken.

Veerman repostte donderdag op Instagram namelijk een foto die in eerste instantie door zijn vriendin Chantalle Schilder op Instagram Stories was geplaatst. Het betreft een foto van hun zoontje Frenkie, volledig gehuld in het tenue van Liverpool. Veel Liverpool gerelateerde accounts op social media gaan op social media aan de haal met de post.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart voorspelt: PSV wordt ook kampioen in 2024/25

Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart verwachten dat PSV ook volgend seizoen succesvol zal zijn in de Eredivisie.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Misschien kan hij die stap wel maken. Of het verstandig is een tweede. Met Van Dijk, Gakpo, en Gravenberch lopen er al 3 Nederlanders rond. Dan komt Slot er als Nederlandse trainer en wie gaan er nog bijkomen? Geertruida? Veerman? Als het dan 3 wedstrijden niet lekker loopt gaat de Engelse pers helemaal los op de Nederlandse enclave en ligt ook zijn kop al op het hakblok.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Denk dat het meer een droom van Veerman is En wie zegt dat er geen Nederlanders vertrekken, denk dat Sot door gaat selecteren

Colin
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dit is een fout die veel Nederlanders maken, speler mee nemen die het goed deden in de Eredivisie. De meeste halen het niveau gewoon niet in Engeland of Spanje. Ten Hag heeft bijv. deze fout ook gemaakt. Denk aan Antony, vd Beek, Malacia. Waarschijnlijk zal dit ook slot opbreken.

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

You're right man.

Danny86
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Veerman is een goede speler maar ik denk niet dat hij zoveel tijd en ruimte krijgt om het spel te maken die hij hier krijgt. In dat verlengde vind ik de interesse in kokcu wel logischer die met minder ruimte meer kan en minder tijd nodig heeft dan veerman al denk ik nog dat voor beide de stap naar de absolute top erg groot is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen