Stefan de Vrij trouwt met Doina Turcanu en deelt eerste huwelijksfoto's

22 mei 2024, 20:33   Bijgewerkt: 23 mei 2024, 11:16
Foto: © Imago/Instagram@annekeemolenaar

Stefan de Vrij is in het huwelijksbootje gestapt, zo blijkt uit berichten op sociale media. De voetballer van Internazionale is in Italië getrouwd met Doina Turcanu. Het zorgde ervoor dat de nodige Nederlandse voetballers op uitnodiging van De Vrij zijn afgereisd naar Noord-Italië.

Op sociale media duiken er verschillende foto's en video's op van de bruiloft van de 32-jarige De Vrij en Turcanu. Onder meer de Denzel Dumfries, teamgenoot van de international van het Nederlands elftal bij Internazionale, was aanwezig op de bruiloft nabij het plaatsje Chiasso, in de buurt van het Italiaanse Comomeer. Dumfries was niet de enige speler van Internazionale die aanwezig was, want ook Davy Klaassen nam deel aan de feestvreugde.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast waren Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, met geliefden Annekee Molenaar en Mikky Kiemeney afgereisd naar Italië. Zo waren er de nodige internationals van Nederlands elftal aanwezig op het trouwfeest, waarvan via de verschillende sociale media van de genodigden inmiddels de eerste foto's van zijn verschenen. 

Swipe naar rechts bij het Instagram-bericht van Annekee Molenaar om de eerste huwelijksfoto's te zien.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hoog gehalte van voetbal nieuws, NOT

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen