Johan Derksen doet haarband om, maar komt met keihard statement richting Memphis

10 juni 2024, 20:34
Foto: © PowNed

Johan Derksen heeft in gesprek met omroep PowNed gereageerd op de haarband van Memphis, die de aanvaller van het Nederlands elftal een week geleden voor het eerst droeg in de oefeninterland tegen Canada. De Snor, die zelf ook een haarband draagt tijdens het interview, vindt dat Ronald Koeman harder op had moeten treden tegen de actie van de aanvaller van Oranje.

"Ik vind het wel een belachelijk zweetbandje, hoor. Het past precies bij Memphis, die heeft altijd wat bijzonders", is Derksen van mening. "Ik begrijp niet dat Koeman het toegestaan heeft, want hij heeft geen lang haar. Vroeger had je spelers met lang haar. Zij hadden zo'n band, want anders ging het haar voor hun ogen hangen", legt de analist uit. Wel kijkt Derksen met verbazing hoe de haarband van Memphis onderwerp van gesprek is geworden in Nederland.

Artikel gaat verder onder video

"Het is natuurlijk een veel groter probleem dan de Europese verkiezingen, dat begrijp ik ook wel", zegt de oud-voetballer cynisch: "Maar dat verbaast me altijd hoor, als wij weer een verkeerde grap gemaakt hebben of je hebt iets gezegd waar de WOKE-familie van in de war raakt, dan is het groot nieuws. En dat waren vroeger alleen een sensatie-achtige kranten of de bladen, maar NRC en De Volkskrant lopen voorop", stelt Derksen.

Tegen het einde van het interview, overhandigt verslaggever Mark Baanders van PowNed Derksen een soortgelijke haarband als die Memphis draagt bij het Nederlands elftal: "Met mijn haar, heb ik zo'n bandje nodig", zegt analist van Vandaag Inside vervolgens lachend. "Anders vallen van ergernis alle haren voor mijn ogen als Wilfred Genee wat vraagt", besluit de voormalig voetballer.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

Wat is nou eigenlijk het probleem? Ik snap niet dat veel mensen zich druk maken dat hij een zweetband draagt. Stelletje trieste mensen.

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Binnenkort is het weer een verband Ipv een zweetband.

Deek Indian official
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Weet je wat triest is, dat hij het bewust doet om reacties uit te lokken.. dat die maar eens een keer op het veld opvalt met goed voetbal, ipv willen opvallen met zulke rare fratsen

Ajacied00
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Druk maken om een zweetbandje, kan echt alleen in NL. Get a life man

KROTJE
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Depay geen zweetband, Derksen geen vieze gele snor.

AIMANE FIFA
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Die depay zit al heel lang in een identiteits crisis. Hij heeft een leeuw op zijn rug getatoeëerd omdat hij denkt dat hij ook een leeuw is. Een leeuw zou dat nooit doen toch? Nederland wordt er weer uit geknikkerd, dag haarband, dag Heineken, dag bitterballen, dag oranje slingers, alles ist vorbei! Dan kan hij die haarband gebruiken om zijn tranen en snot mee weg te vegen en een Duitse worst in z'n reet steken.

Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Goh, jij schijnt het helemaal te begrijpen waarom hij dingen wel en niet doet. Maar blijkbaar zijn we ondertussen wel helemaal afhankelijk van hem gezien je commentaar

Deek Indian official
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Het is wel het laatste wat mij persoonlijk interesseert, en dat is dat ik wil begrijpen wat Depay er mee bedoeld.. dit kan überhaupt geen bedoeling hebben, alleen maar in zijn verknipte geest, als wannabe topspeler

AIMANE FIFA
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Tegen een zwakke tegenstander jah als Nederland is het prijs schieten, mij interesseert het niet echt of hij een haarband op heeft een tampon in heeft of een inlegkruisje tegen een sterke tegenstander gaat hij er niets van bakken! Hij zal niet als een topspeler worden herinnert bij mensen maar als die gekke gast. Zijn navigatie is te veel gericht op zichzelf een lege hart kan je niet vullen met geld tatoos en luxe dingen, begrijp je mij! Cruijf was een goede gast oldskool!

Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Andere tijden andere gewoontes, Maradona was ook een goede voetballer met behoorlijk vreemde neigingen bijvoorbeeld

Siep
Link gekopieerd!
  29
  + 1
avatar

Het haarbandje is niet het probleem. Waar het voor staat wel. Mephis maakt zich net even drukker om z'n egootje dan om de teamprestatie en dat breng je met dit soort misplaatste ijdeluiterij ook over op je teamgenoten. Koeman had inderdaad streng op moeten treden. Het zou mij al verbazen als ze de voorronden doorkomen. Doe mij maar een type als Wout Weghorst.

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
  30
  + 1
avatar

Memphis was de beste man op het veld , dat is belangrijk. Laat hem gewoon Memphis zijn , er zijn al grijze muizen genoeg.

AIMANE FIFA
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Tegen IJsland, even serieus!

Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Het zelfde IJsland dat won van Engeland, en waar we de laatste jaren nog wel eens van verloren

Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

En Derksen is verbaasd dat men hem niet serieus neemt als “ journalist “ . Hij noemt zichzelf onderzoeksjournalist, wat een clown deze man

Mijnmening.
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Ik vind dit echt gezeik om helemaal niets. Is helemaal niets nieuw. Als puber liep ik in de jaren 70 ook met haarband. Zag het bij Jimmy Hendrix en vond her stoer en leuk. Wie weet is zo een nieuwe hype geboren zoals John travolta toen met zijn kuif of de kapotte spijkerbroek welke vroeger een symbool voor armoede was. Ga je lekker druk maken om belangrijke dingen. Denk dat ze hem binnen het team ook misschien plagen en er de meeste lol aan hebben en wij alleen maar zeiken om niets!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen