Lozano houdt het niet droog bij officiële presentatie: 'Hij is als een vader voor mij'

14 juni 2024, 10:50   Bijgewerkt: 14 juni 2024, 11:57
Foto: © Imago

Hirving Lozano is donderdagavond gepresenteerd bij zijn nieuwe club San Diego FC. De Mexicaanse aanvaller, die in januari 2025 de overstap gaat maken vanuit PSV, hield het door een oude bekende niet droog tijdens zijn eerste persconferentie.

Het komende halfjaar speelt de 28-jarige Lozano nog voor de landskampioen, waarna hij in de winter verkast van San Diego FC. Met de overgang is zo'n twaalf miljoen euro gemoeid. Hoewel de transfer dus pas over enkele maanden plaatsvindt, is de Mexicaan wel alvast gepresenteerd door zijn nieuwe club.

Artikel gaat verder onder video

De buitenspeler kondigt alvast aan ontzettend ambitieus te zijn. “Ik wil titels winnen en mijn stempel drukken op deze competitie. Ik ga mijn best doen om deze club te laten groeien, een belangrijke club in de MLS te maken en, waarom ook niet, in de wereld”, aldus Lozano, die niet voornemens is om af te bouwen in Amerika. “Er lopen al spelers rond als Lionel Messi en ook Olivier Giroud komt eraan. Ze halen veel spelers van wereldniveau en dat zegt alles over de ambities van deze competitie. Dit is een geweldige kans voor mij.”

Enrique Meza, de voormalige coach van Lozano, was ook aanwezig bij de presentatie van de aanvaller. Tijdens de persconferentie werd hem daarnaar gevraagd, waarna Chucky volschoot. “Hij is als een vader voor mij. Hij is me altijd blijven volgen en ik probeer veel met hem te spreken. Elke dag geeft hij me weer andere adviezen. Ik waardeer hem enorm en heb veel mooie herinneringen aan hem”, reageerde hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Eerste Eredivisie-target van Arne Slot is bekend: Liverpool hoort vraagprijs van 50 miljoen

Het eerste transferdoelwit uit de Eredivisie van Arne Slot bij Liverpool lijkt bekend: een speler van PSV.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Fake emoties, goed dat 'chucky' NL verlaat. 28 jaar nog maar en nu al over-the-hill.

DK81
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gatver... wat een zielige reactie. Om te huilen. Speler met emoties. Dat is ook zijn kwaliteit. Geeft nooit op. Maar afzeiken is blijkbaar de 'trend' hier.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen