Michael van Praag reageert fel, nadat hij wordt overvallen met vraag over Ajax-doelwit

9 juni 2024, 21:24
Foto: © Imago

Michael van Praag heeft in het NH Sportcafé geheimzinnig gereageerd op de vermeende interesse van Ajax in Wout Weghorst. Volgens het Algemeen Dagblad, Voetbal International en De Telegraaf hebben de Amsterdammers de boomlange spits van Burnley op de korrel, maar Van Praag wil dat niet bevestigen en reageert fel.

"Of Weghorst al binnen is? Wat zeg je nu?", reageert Van Praag, wanneer hij in het NH Sportcafé van Leo Driessen wordt gevraagd naar de belangstelling die Ajax zou hebben voor de international van het Nederlands elftal. Weghorst zou bij Ajax in beeld zijn als opvolger van de Engelse spits Chuba Akpom, waarvan Ajax hoopt dat hij een bedrag van tussen de twintig en 25 miljoen euro zou kunnen opleveren: "Hij is momenteel het gras aan het maaien, dus ik denk dat hij niet binnen is, nee", gaat Van Praag verder.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens reageert de voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax fel op de geruchten: “Ah joh, dat zijn allemaal verhalen. Hou toch op", zegt de bestuurder. Ondanks de woorden van Van Praag, is er volgens goed ingevoerde media wel degelijk interesse van Ajax in Weghorst. De Amsterdammers denken dat de spits, die ook nadrukkelijk in beeld is bij FC Twente, voor zo'n vijf miljoen euro op te halen is bij Burnley. Hij zou vervolgens in de Johan Cruijff ArenA de strijd aan kunnen gaan met Brian Brobbey.

In het NH Sportcafé liet Van Praag zich later ook nog kritisch uit over andere geluiden in de media: “Ik las vanochtend op internet dat wij bezig zijn om een Rus (Armeen, red.) te kopen. Hoe komen ze er in godsnaam bij? Het is gewoon niet waar. Dat is gewoon iemand die zuigt dat uit zijn duim en dat staat alweer drie dagen op internet. Onzin. Dat is helemaal niet aan de orde.” 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Depay krijgt bijval van Elia na kritiek: ‘Kijk naar Robben…’

Eljero Elia heeft genoeg van de kritiek op de zweetband van Memphis Depay en wijst naar Arjen Robben. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat een staatsgeheim Zeg gewoon we hebben er wel belang bij of niet Draai er niet omheen wat schiet dat op Ontkennen of wat dan ook zeg gewoon waar het opstaat ... supporters willen duidelijkheid ik zou ook wel graag zien dat Cristian Chivu  bij jong Ajax zou komen hij is vertrokken bij inter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen