Niet fitte EK-ganger geeft Ten Hag de schuld van zijn blessure

9 juni 2024, 12:40
Foto: © Imago

Volgens Luke Shaw zijn er meerdere fouten gemaakt rondom zijn blessure. De linksback van Manchester United, die opgenomen is in de EK-selectie van Engeland, wijst hierbij onder meer naar trainer Erik ten Hag, al zijn er meerdere mensen verantwoordelijk.

Shaw speelde dit seizoen slechts twaalf wedstrijden voor Manchester United en heeft meermaals te kampen gehad met blessures. De linksback is nog altijd niet fit en het is nog maar de vraag of hij het openingsduel van Engeland op het EK tegen Servië haalt. Shaw speelde in februari voor het laatst een wedstrijd en vertelt tijdens een persmoment dat zijn blessure niet zo ernstig had hoeven zijn. “In de wedstrijd tegen Aston Villa voelde ik iets en werd ik halverwege naar de kant gehaald.”

Artikel gaat verder onder video

Shaw verscheen tegen Luton Town ‘gewoon’ weer aan de aftrap, terwijl dat niet verstandig was. De 31-voudig Engels international wijst hierbij onder meer naar Ten Hag. “Als de manager mij vraagt om te spelen, zal ik nooit 'nee' zeggen. Maar ik had daar niet moeten spelen”, aldus Shaw, die nog meer schuldigen aanwijst. “Dat is ook deels mijn schuld en deels die van de medische staf. Ik denk dat iedereen dat wel zal toegeven. Ik had de hele week niet getraind, alleen de dag voor de wedstrijd.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: De (voor)selecties van alle landen op een rij

Het EK gaat spoedig van start, dus beginnen de voorselecties en definitieve selecties van de deelnemers binnen te druppelen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

"Als de manager mij vraagt om te spelen, zal ik nooit 'nee' zeggen." Ook bij een afgescheurde hamstring of gebroken knie gewoon spelen joh. Volgens mij voelt een speler zelf het beste of hij ergens last van heeft en bestaat er ook iets van eigen keuze.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Denk niet dat de schuld hier bij Ten Hag ligt hoor. Als de medische staf geen signalen van de speler krijgt dat het niet gaat, de medische staf aangeeft dat het kan, de manager aan jou vraagt of je kunt spelen en jij die vraag met ja beantwoord terwijl het nee zou moeten zijn, dan heb je dat toch echt zelf in de hand.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen