Selectie Engeland getuige van heuse 'ramp' op vliegveld Birmingham voorafgaand aan EK 2024 in Duitsland

11 juni 2024, 14:38   Bijgewerkt: 11 juni 2024, 14:52
Foto: © Imago

De Engelse selectie van Gareth Southgate kreeg in de aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland te maken met een wel heel opmerkelijk probleem. Op het vliegveld van Birmingham maakten Harry Kane, Bukayo Saka, Jude Bellingham en alle andere sterren zich klaar voor vertrek, maar kregen een schok te verwerken toen ze een blik uit het raam wierpen op de landingsbaan.

Engelse krant The Sun zag een opvallende gebeurtenis op het vliegveld in de tweede grootste stad van Engeland. “De kleren van verschillende sterren bleven op het asfalt liggen terwijl het luchthavenpersoneel ze haastig opraapte. Witte T-shirts en zwarte hoodies lagen verspreid over de grond voordat ze in het ruim werden geladen.”

Artikel gaat verder onder video

Maar dat was niet alles. “Tassen leunden uit trolleys terwijl kartonnen dozen op elkaar gestapeld werden en geplet leken te worden. Er was zelfs een koffer op de grond gevallen en een bagagemedewerker stond op een T-shirt”, schrijft de krant. Foto’s, waar alle kledingstukken te zien zijn, zijn op de site van The Sun te bekijken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een ramp. Mooi dat de halve Engelse selectie nu niet aan het toernooi mee kan doen door deze vreselijke "ramp" goed dat Fcupdate de primeur heeft en we 1 sterk land minder hebben in het toernooi.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen