Karelse: "Zijn in twee omschakelmomenten geklopt"

21 april 2012, 09:52

NAC Breda ging vrijdagavond in eigen stadion ruim onderuit tegen Roda JC (0-3). Trainer John Karelse van de Bredanaars weet de duidelijke thuisnederlaag aan een gebrek aan creativiteit bij zijn ploeg.

"We hebben aardig gevoetbald, maar dat hield bij hun zestien wel op", liet Karelse weten aan Eredivisie Live. "Het was moeilijk om er doorheen te komen, we waren niet doortastend genoeg. En dan worden we uiteindelijk in twee omschakelmomenten geklopt."

De oefenmeester hekelde met name de eerste tegentreffer van Sanharib Malki. "In het enthousiasme om gelijk te maken lopen we vervolgens te veel naar voren en dan krijg je de tweede om de oren. Maar het begon allemaal bij de eerste goal."

NAC blijft door de nederlaag steken op de zestiende plek in de Eredivisie en is daardoor gedwongen om de verrichtingen van VVV Venlo, dat een plekje lager staat, nauwgezet in de gaten te houden. "Het is even afwachten wat de uitslagen van dit weekend worden, maar zes punten is nog een aardige marge", aldus Karelse. "Ik blijf wel rustig, maar het resultaat tegen Roda is jammer." VVV gaat zondag op bezoek bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen