Meeuwis levert band in: "Ben niet juiste aanvoerder"

24 juli 2012, 10:53

Marcel Meeuwis is niet langer aanvoerder van VVV Venlo. De ervaren middenvelder vindt dat afgelopen seizoen aangetoond heeft dat hij niet de juiste persoon is om als aanvoerder op te treden. Dat zegt de zelfkritische Meeuwis in Dagblad de Limburger.

Meeuwis is naar eigen zeggen 'niet de juiste persoon om aanvoerder te zijn van de huidige groep'. "Een aanvoerder moet altijd het goede voorbeeld geven. En ik moet toegeven dat ik dat vorig seizoen niet altijd heb gedaan. In slechts een paar wedstrijden hebben de mensen in Venlo de oude Marcel gezien. Op het veld maar ook eromheen, ben ik tekortgeschoten", luidt de opmerkelijk eerlijke conclusie van de middenvelder.

Zonder aanvoerdersband gaat Meeuwis er alles aan doen een goed seizoen te draaien. "Ik ga mijn stinkende best doen en zal zo goed als mogelijk mijn taken gaan uitvoeren. Ik hoop van harte dat we ons komend seizoen handhaven zonder play-offs en wil nog altijd met VVV Venlo doorgroeien richting middenmoot en een stabiele eredivisieclub."

Voordat hij naar VVV Venlo kwam, speelde Meeuwis (31) een half jaar bij Feyenoord. Daarvoor stond hij onder contract bij Borussia Mönchengladbach, Willem II en Roda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen