Praet scoort uit corner: "Natuurlijk niet bewust"

28 november 2012, 11:38

Dennis Praet brak dinsdag de bekerwedstrijd tussen Anderlecht en KV Mechelen openen. In de tweede helft van de verlenging opende hij de score met een corner, die in één keer in het doel vloog. Een gelukje, geeft de pas 18-jarige middenvelder toe.

"Ik kan wel lachen dat ik het opzettelijk deed, maar natuurlijk is dat niet het geval", citeert Sporza de Belg. "Ik wilde de bal in het doelgebied droppen, maar uiteindelijk raakte niemand hem en was doelman Biebauw te verrast. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik zo scoor." Het kwam hem op felicitaties van zijn teamgenoten te staan. "Maar ze lachten ook wel wat met mijn gelukstreffer. De Sutter zei dat alleen toppers zulke doelpunten maken. Hij herinnerde zich enkel Beckham en Henry."

Praet beleefde tegen Mechelen nog een primeur. "Het was de eerste keer dat ik 120 minuten speelde. Voor de wedstrijd voelde ik me niet vermoeid door de opeenvolging van de wedstrijden. Maar na het duel zat ik stikkapot. Ik was echt doodop. Maar wees gerust, we hebben nu vier dagen om uit te rusten. Ik zal zaterdag weer fris zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen