'Strippende' Vucinic redt B-elftal Juventus

6 april 2013, 19:58   Bijgewerkt: 6 april 2013, 22:37

Met een veredeld B-elftal heeft Juventus zaterdag drie punten gepakt in de Serie A. De landskampioen was thuis met 2-1 te sterk voor hekkensluiter Pescara. Daarmee verstevigde de Oude Dame haar koppositie. De voorsprong op nummer twee Napoli, die zondag nog wel in actie komt, bedraagt nu twaalf punten.

Omdat Juventus woensdag een 2-0 achterstand op Bayern München moet goed maken om de halve finale van de Champions League te bereiken, kregen onder anderen Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini en Andrea Pirlo rust van coach Antonio Conte. Buffon zou bovendien wat grieperig zijn.

Aanvankelijk liep het niet heel best bij Juventus. De 0-0 ruststand was dus logisch, al raakte Fabio Quagliarella via Pescara-doelman Ivan Pelizzoli, die sterk keepte, wel de paal. In de laatste zeventien minuten maakte Mirko Vucinic het verschil.

De Montenegrijn benutte in de 73ste minuut een penalty, waaraan een overtreding van Giuseppe Rizzo vooraf was gegaan. De Pescara-speler kreeg daarvoor rood. Vucinic vierde het doelpunt overigens door zijn broek uit te trekken. Drie minuten later tekende hij voor de verlossende 2-0. Een striptease bleef dit keer achterwege. Met een prachtige afstandsknal bepaalde Emmanuel Cascione de eindscore op 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen