Vilanova: "Messi voelde zich niet goed"

2 mei 2013, 08:25

De verzamelde media wilde  na afloop van de wedstrijd tegen Bayern München maar één ding weten van FC Barcelona-coach Tito Vilanova: waarom speelde Lionel Messi niet? De Argentijn, afgelopen weekend nog basisspeler in de competitiewedstrijd tegen Athletic de Bilbao, bleef in Camp Nou negentig minuten op de bank.

Volgens Vilanova was Messi, die al weken met lichte blessures kwakkelt, niet fit. "Hij speelde afgelopen weekend in Bilbao omdat hij zich beter voelde, maar in de slotfase van die wedstrijd kreeg hij een raar gevoel. Geen blessure, maar hij voelde zich niet goed. Hij voelde zich vandaag niet sterk genoeg om het team te kunnen helpen."

Zonder Messi oogde FC Barcelona woensdag volledig machteloos. "Het is normaal dat je de afwezigheid van een speler als Messi voelt", stelt de Spaanse coach.

"Ik wil mijn felicitaties overbrengen aan Bayern, dat heeft laten zien op een heel hoog niveau te zitten", vervolgt Vilanova. "Met name fysiek was Bayern veel sterker dan wij. Al hun spelers waren in topvorm en dat kan helaas van ons niet gezegd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen