SC Heerenveen wellicht nog zonder Djuricic

3 mei 2013, 18:22

Filip Djuricic is mogelijk niet van de partij in zijn laatste thuiswedstrijd als speler van SC Heerenveen. De Servische middenvelder, die eerder op de dag een contract bij Benfica tekende, is nog niet hersteld van de hamstringblessure die hij twee weken geleden opliep tegen Ajax.

Vrijdag haakte Djuricic weer aan bij de groepstraining. "We moeten kijken hoe hij op deze inspanning reageert", zegt coach Marco van Basten op de clubwebsite. Hij wil geen risico's nemen met de spelmaker. Marten de Roon is vanwege een schorsing sowieso afwezig. Lukas Marecek vervangt hem.

Twee duels voor het einde ligt Heerenveen op koers voor de play-offs om Europees voetbal. "Maar ik ben er nog niet gerust op", gaat Van Basten verder. "Met Utrecht en Roda treffen we teams die beide nog ergens voor spelen."

"Utrecht speelt met een bepaalde bluf en arrogantie en staat met en zonder bal goed. Utrecht won afgelopen week uit bij Zwolle op soevereine wijze en dat lukt niet veel clubs. Als ze dat niveau tegen ons weer weten te halen, hebben wij een probleem Utrecht krijgt weinig tegengoals en scoort vrijwel altijd. Het wordt een lastig duel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen