Di Natale houdt Udinese op koers voor 'Europa'

12 mei 2013, 17:32

Udinese blijft op koers voor Europees voetbal. De equipe uit Friuli boekte zondag zijn zevende overwinning op rij in de Serie A. Atalanta werd thuis met 2-1 verslagen. Antonio Di Natale was, bepaald niet voor het eerst, de grote man.

Di Natale nam beide doelpunten voor zijn rekening, waarmee hij de vroege 0-1 van Giuseppe De Luca wegwerkte. Di Natale, inmiddels 35 jaar oud, heeft dit seizoen alweer 22 keer gescoord voor Udinese.

Udinese staat, één speelronde voor het einde, vijfde met 63 punten. Nummer zes Lazio heeft twee punten minder. De Romeinen wonnen voor de derde keer in successie. Sampdoria werd thuis met 2-0 verslagen. Sergio Floccari en Antonio Candreva (strafschop) tekenden voor de goals. AS Roma kan later op de dag weer op gelijke hoogte met Lazio komen. Het gaat wel op bezoek bij AC Milan.

Napoli won, ondanks een 0-1 achterstand, van Siena. Edinson Cavani en Marek Hamsik maakten in de laatste twintig minuten het verschil. Napoli was al zeker van deelname aan de Champions League. Siena kreeg vlak voor de aftrap in Napels te horen dat het is gedegradeerd, doordat Genoa een punt pakte tegen Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen