Keeper Nordfeldt traint weer: "Stapje voor stapje"

4 juli 2013, 16:28

Een maand nadat hij tijdens een training met de nationale ploeg van Zweden een knieblessure opliep, heeft Kristoffer Nordfeldt de training bij zijn club SC Heerenveen hervat. Topfit is hij nog niet, maar Nordfeldt is positief over zijn herstel.

"Het gaat goed, maar de komende dagen moet ik wel rustig aan doen", zegt hij op de site van SC Heerenveen. "Op zich kan ik alles weer, maar het moet wel stapje voor stapje gebeuren. Elke dag zal ik daarom wat intensiever trainen. Hopelijk kan ik dan volgende week bij de groep aansluiten voor het trainingskamp op Terschelling."

Nordfeldt liep zijn blessure op een voor hem ongelukkig moment op, want met de nationale ploeg van Zweden was hij in voorbereiding op een WK-kwalificatieduel met Faroër Eilanden. Dat duel zou hij zijn kans krijgen, omdat eerste keeper Andreas Isaksson geschorst was. "Een blessure komt altijd op een verkeerd moment, maar dit was inderdaad wel extra vervelend. Ik had een WK-kwalificatieduel kunnen spelen. Pas twee dagen voor de wedstrijd raakte ik geblesseerd", verzucht de keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen