Rutjes 'bijna in shock' van aanbieding Levadiakos

16 juli 2013 – Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij MVV, maar Nathan Rutjes overweegt de club uit Maastricht na één jaar al te gaan verlaten. De 29-jarige middenvelder heeft een, naar eigen zeggen, zeer lucratieve aanbieding ontvangen uit Griekenland.

De aanbieding is afkomstig van Levadiakos, dat uitkomt op het hoogste niveau in Griekenland. "Ik heb het fantastisch naar mijn zin in Maastricht, dat voorop. De nieuwe trainer Tini Ruijs is ook echt weer een trainer voor wie ik door het vuur wil gaan. Ik blijf graag bij MVV. Maar heel eerlijk: ik raakte bijna in shock toen ik zag wat ik in Griekenland kon gaan verdienen. Daarmee kan ik mijn gezin financieel meer zekerheid bieden", geeft de oud-speler van Sparta toe in Voetbal International.

Overigens is het allesbehalve zeker dat Rutjes ook daadwerkelijk naar Levadiakos kan. De Griekse club wil namelijk geen transfersom betalen en dus heeft MVV de belangstelling afgewimpeld. Rutjes: "Mijn zaakwaarnemer heeft nu contact met Levadiakos om te kijken of ze misschien alsnog een transfersom willen betalen."

Eredivisie

gerelateerd