De Jonge: "PEC Zwolle-thuis soort examen"

9 augustus 2013, 13:39

Vier Overijsselse clubs doen er dit seizoen mee aan de Eredivisie. Twee daarvan staan er zaterdag in het Polman Stadion tegenover elkaar, als Heracles Almelo het opneemt tegen PEC Zwolle. Voor Jan de Jonge wordt het zijn officiële thuisdebuut bij de Almelose club.

"PEC Zwolle is een uitstekende tegenstander, maar we spelen thuis en moeten het zelf laten zien", vertelt De Jonge op de clubwebsite. "Natuurlijk houden we rekening met een paar aspecten in het spel van PEC, maar we moeten toch vooral ons eigen spel spelen. We spelen thuis, willen ons laten zien, dus moeten we volle bak onze dingen doen. Dat het een soort examen is snapt iedereen. We hebben na vorige week wat goed te maken, maar dat kan alleen als we onze dingen goed uitvoeren. En daar heb ik alle vertrouwen in."

Heracles verloor vorige week met 3-1 van Vitesse. De Jonge: "De belangrijkste les die we daaruit hebben getrokken is dat we onder alle omstandigheden hetzelfde moeten blijven doen. We zijn slecht begonnen aan de wedstrijd, maar in de eerste twintig minuten na rust hebben we goed gevoetbald, hadden we druk op ze en creëerden we een paar kansen. We moeten voortborduren op de dingen die we hebben getraind en ook in de voorbereiding en de goede fase bij Vitesse hebben laten zien."

De Jonge kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Mathias Schamp ontbreekt. Hij kampt met de naweeën van een polsblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen