'Martins Indi op lijstje Everton'

1 september 2013, 09:20

David Moyes kwam deze zomer als vervanger van Sir Alex Ferguson naar Old Trafford, nadat de Schot van 2002 tot 2013 werkzaam was als trainer van Everton. Sinds de komst van de nieuwe trainer van Manchester United wordt er in veelvoud gesproken over eventuele transfers van de twee sterkhouders van zijn oude club Everton. Marouane Fellaini en Leighton Baines worden nadrukkelijk gevolgd door Man United.

Dit zorgt ervoor dat Everton rekening moet houden met een vertrek van het tweetal. Dat doet de club uit Liverpool dan ook, door een lijstje met interessante spelers op te stellen. Volgens The Mirror is Feyenoorder Bruno Martins Indi één van de drie spelers die op het reservelijstje van The Toffees staat. James McCarthy (Wigan Athletic) en Ryan Bertrand (Chelsea) completeren het lijstje van spelers waarmee Everton het vertrek van de twee steunpilaren denkt op te kunnen opvangen.

Everton bereid zich dus voor op een laatste poging van Man United om Fellaini en Baines los te weken bij de Liverpoolse club. Waar United eerder al een bod van 38 miljoen pond geweigerd zag worden, zou Everton naar verluidt wel willen luisteren als het bod de 45 miljoen pond (bijna 53 miljoen euro) benadert. Zowel Fellaini als Baines zou een transfer naar de club van Robin van Persie wel zien zitten, maar Everton zal de spelers dus niet zomaar van club laten verwisselen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen