Chelsea onderuit op Goodison Park

14 september 2013, 20:28

Everton heeft zaterdagavond in eigen huis knap gewonnen van Chelsea. The Toffees, waar Chelsea-huurling Romelu Lukaku niet mocht uitkomen tegen de club waar hij eigenlijk eigendom van is, wonnen met 1-0 van de ploeg van José Mourinho.

De wedstrijd moest even op gang komen, maar het was duidelijk de uitploeg dat de klok sloeg in de eerste minuten. Chelsea oefende in de beginfase namelijk veel druk uit op Everton en zag Samuel Eto’o, die zijn terugkeer in de Londense formatie beleefde, net over het doel van Tim Howard koppen. In de eerste helft kregen de manschappen van Mourinho een aantal kansen, maar het was Everton dat op slag van rust tot scoren kwam. Steven Naismith wist de bal van dichtbij binnen te knikken, nadat de Kroaat Nikica Jelavic de bal goed terugkopte vanaf de achterlijn.

In de tweede helft zette Chelsea wel aan, wat leidde tot een aantal gevaarlijke momenten voor het doel van Everton. Chelsea deed er alles aan om de gelijkmaker te forceren, hetgeen overigens resulteerde in vier gele kaarten voor The Blues. Chelsea kwam echter niet meer tot scoren, waardoor Mourinho zijn eerste nederlaag leed op Goodison Park. De Nederlander John Heitinga kwam niet binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen