NEC bekert mogelijk zonder aanvoerder Koolwijk

29 oktober 2013, 09:49

NEC moet het dinsdagavond mogelijk stellen zonder Ryan Koolwijk. De ploeg neemt het dan op tegen FC Eindhoven in de derde ronde van de KNVB Beker, maar de aanvoerder is nog niet geheel fit na zijn blessure.

Koolwijk zal in de loop van dinsdag enkele fitheidtests ondergaan, waarna bepaald wordt of hij aan de aftrap verschijnt. Afgelopen vrijdag speelde hij nog zeventig minuten mee in de 2-1 overwinning van NEC op Heerenveen, de eerste competitieoverwinning sinds acht maanden.

Voor Alireza Jahanbaksh lokt een basisplaats, indien Koolwijk niet inzetbaar is. Daarnaast mist NEC nog altijd Tobias Haitz, Samuel Stefánik en Daan Disveld. Het trio staat al enige tijd aan de kant met diverse blessures.

Bij tegenstander Eindhoven zitten zes spelers in de lappenmand. Coach Jean-Paul de Jong vindt het voor zijn elftal een mooie kans om te laten zien wat ze kunnen. "Wij hebben spelers die naar de Eredivisie willen", zei hij tegen De Gelderlander. "Nu spelen we tegen een eredivisionist. De jongens kunnen zich mooi bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen