Utrecht gaat beter met kansen om tegen ADO

24 november 2013, 14:23   Bijgewerkt: 27 november 2013, 11:36

FC Utrecht heeft een ietwat geflatteerde zege geboekt op ADO Den Haag. Het werd 3-0 in de Galgenwaard, in een duel dat eigenlijk alle kanten op kon. FC Utrecht toonde zich echter doortastender in de kansen die de ploegen maar matig wisten te creëren.

Gedurende de wedstrijd, die naar de tijd verstreek steeds feller werd, zag ADO Den Haag aanvoerder Danny Holla uitvallen na een onschuldig duel met Toornstra. Hij verliet het veld met veel pijn en het is voor de ploeg van Maurice Steijn te hopen dat de ernst van de kwetsuur meevalt. Ook Alberg leek veel pijn te hebben na een overtreding van Mark van der Maarel, maar hij speelde de wedstrijd uiteindelijk zonder problemen uit. De Utrechter kreeg wel rood voor zijn overtreding. Eerder in het duel maakte Holla al aanspraak op rood, maar Blom zag niets in zijn overtreding op Dave Bulthuis.

Daarna golfde het spel weer op en neer, vielen er aan beide kanten wat kleine kansjes te noteren, maar los van de onmisbare kopbal van Alberg was er weinig plezier meer te beleven. Het feit dat RKC met 1-0 van Feyenoord won, deed De Galgenwaard nog eenmaal flink juichen alvorens Kevin Blom de partij affloot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen