De Jonge baalt: "Staan wéér met lege handen"

1 december 2013, 00:01

De rode degradatiestreep komt steeds dichterbij voor Heracles Almelo. Tegen FC Utrecht leed de ploeg zaterdag zijn derde nederlaag op rij (1-2) en de voorsprong op RKC Waalwijk, dat net onder de beruchte streep staat, bedraagt nog maar één punt. Een zorgwekkende situatie, geeft coach Jan de Jonge toe.

"We staan wéér met lege handen", bromt de coach in gesprek met de NOS. Veel zin in een analyse van de wedstrijd heeft hij niet. "Ik kan een heel verhaal ophangen, maar ik vond het de eerste helft nog heel redelijk. Zij waren iets agressiever, maar tot de 1-1 was er niets aan de hand." Bij deze gelijkmaker van FC Utrecht, vlak na rust, leek Steve de Ridder de bal met zijn hand mee te nemen. "Iedereen ziet dat het een handsbal is...", moppert De Jonge. "Wij hadden recht op minimaal een punt, eigenlijk de overwinning. Maar die krijg je niet altijd."

Voor Heracles staat woensdag een inhaalwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Dit duel werd enkele weken geleden halverwege de eerste helft gestaakt wegens hevige regenval. Dit inhaalduel is van groot belang van Heracles om uit de gevarenzone te raken. De achterstand op Go Ahead bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen