Rodgers maakt zich geen zorgen: "Alles nog open"

29 december 2013, 21:11

Een dag of vier geleden was Liverpool nog koploper in de Premier League, maar na nederlagen tegen Manchester City en Chelsea is de ploeg gekelderd naar de vijfde plaats. Dat is een domper, geeft coach Brendan Rodgers toe, maar de oefenmeester ziet nog meer dan genoeg perspectief voor de tweede seizoenshelft.

"We zijn teleurgesteld, maar we hebben de afgelopen dagen tegen twee van de beste teams van Europa gespeeld", zegt Rodgers op de website van zijn club. Hij vindt dat Liverpool zich nergens voor hoeft te schamen. "Tegen Man City speelden we heel goed, maar bleef een beloning uit. Vandaag hebben we bij vlagen laten zien wat we kunnen. Dit zijn gewoon zware wedstrijden, zeker voor ons met een relatief smalle selectie."

Dat Liverpool nu vijfde staat, zes punten achter koploper Arsenal, zegt Rodgers weinig. "Alles is nog open, ik kijk enorm uit naar de tweede helft van het seizoen. Op Manchester United na, krijgen we alle topclubs nog thuis. We hebben al uit gespeeld tegen Tottenham, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Newcastle en Everton. Deze teams zullen het zwaar krijgen op Anfield. Dat we binnen enkele dagen gezakt zijn van de eerste naar de vijfde plaats op de ranglijst, geeft aan hoe klein de verschillen zijn. Ik verwacht dat dit de rest van het seizoen zo blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen