Zieke Gündogan verlaat kamp geplaagd Dortmund

15 januari 2014, 14:49

Ilkay Gündogan heeft woensdag het trainingskamp van Borussia Dortmund in het Spaanse La Manga verlaten. De middenvelder kampt met bronchitis en lag al dagen in quarantaine, waarop club en speler besloten dat terugkeren naar Duitsland de beste optie was.

De Duitse spelverdeler pakt vandaag (woensdag) het vliegtuig terug naar zijn thuisland. "Ilkay is al aan de betere hand", laat clubarts Markus Braun op de clubsite weten. "Maar omdat hij al niet meer met het team mee zou kunnen trainen op dit trainingskamp, hebben we gezamenlijk besloten dat hij naar huis zou gaan. Bovendien hebben we daar ook nog betere medische mogelijkheden", aldus de teamarts, die het op het trainingskamp sowieso druk had.

Gündogan was niet de enige middenvelder die medische hulp nodig had. Ook Nuri Sahin kwam in La Manga in de ziekenboek terecht. De ex-Feyenoorder brak zijn neus op de training en mist daardoor de trainingen van woensdag en donderdag.  Sven Bender was op het trainingskamp de derde middenvelder die geblesseerd uitviel in de toch al door blessures geplaagde ploeg van Jürgen Klopp. Hij liep in een oefenwedstrijd tegen Bochum een zogenaamde 'paardenkus' op en traint verder in het krachthonk. Hij traint samen met verdediger Sokratis Papastathopoulos, die last heeft van blaren op zijn hak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen