Lurling weigert boete: "Die ga ik niet betalen"

20 januari 2014, 15:40

NAC Breda gaat Anthony Lurling met een geldboete straffen. Dit naar aanleiding van de uitlatingen die de aanvaller vrijdag deed toen bleek dat hij niet bij de selectie zat voor de wedstrijd tegen AZ. Lurling heeft vandaag (maandag) wel meegetraind en ook een gesprek gehad met de club, maar weigert de boete te betalen.

De routinier had maandagochtend een gesprek met trainer Nebosja Gudelj en technisch directeur Graeme Rutjes. "Het was een goed en positief gesprek", zegt Gudelj tegen Omroep Brabant. "Hij moet goed nadenken wat hij wil in de toekomst. Of hij mijn beslissingen wil accepteren of niet. Het moet opgelost worden."

"Zijn reactie, een dag voor de wedstrijd, is niet slim. Hij had de rust moeten bewaren om daarna met ons te praten. Ik ben flink boos geweest. Ik had deze reactie niet verwacht van Anthony. Hij heeft een mooie carrière gehad. Van zo iemand verwacht je ook normaal, professioneel gedrag", aldus de oefenmeester, die aanvaller wel een geldboete oplegde. De hoogte van de boete is nog niet bekend. "De club gaat dat nog bepalen", aldus Gudelj.

"Ze nemen een geldboete in beraad", zegt Lurling. "Het is nog niet zo dat het beslist is. Een boete ga ik niet betalen, ik geef gewoon mijn mening." De lucht lijkt in Breda dus nog niet geklaard. "Als hij bij NAC weg wil dan respecteren wij dat", zegt Gudelj. "Wij gaan het hem niet moeilijk maken. Maar het zou vervelend zijn. Wij willen graag dat hij het seizoen hier afmaakt", besluit de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen