'Huldiging, maar geen nieuw contract voor Lurling'

21 januari 2014, 19:01

Als het aan NAC Breda ligt, maakt Anthony Lurling het seizoen af in het Rat Verlegh Stadion. Coach Nebojsa Gudelj en technisch directeur Graeme Rutjes hebben dit dinsdag tijdens een gesprek laten weten aan de aanvaller, weet BN De Stem. Daarbij werd ook duidelijk dat de 36-jarige Lurling niet in aanmerking komt voor een nieuwe verbintenis, waardoor hij komende zomer transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

De situatie van Lurling houdt de gemoederen in Breda al enige tijd bezig. De aanvaller werd door coach Gudelj buiten de selectie gelaten voor de competitiewedstrijd tegen AZ en was daar zo boos over, dat hij weigerde af te reizen naar Alkmaar. Ook liet hij direct weten dat hij wilde vertrekken bij de club. Volgens de regionale krant hebben twee clubs, één uit de Eredivisie en één uit de Jupiler League, zich al bij zijn zaakwaarnemer gemeld.

Opvallend genoeg wordt Lurling komend weekend in het zonnetje gezet bij NAC Breda. De aanvaller wordt voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle bedankt voor het feit dat hij vlak voor de winterstop zijn 250ste wedstrijd voor de club speelde. Deze huldiging gaat ondanks alle commotie gewoon door, bevestigt NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen