Verrassingen in Friesland: Ogbeche start, Otigba niet

26 januari 2014, 11:54

Om 12.30 uur wordt naast de Gelderse derby ook de Friese derby tussen sc Cambuur en sc Heerenveen afgetrapt. In de startopstellingen valt een aantal dingen op. Zo speelt de Nigeriaan Bartholomew Ogbeche bij Cambuur in de spits en is Kenny Otigba gepasseerd bij Heerenveen.

Ogbeche is een 29-jarige aanvaller die als testspeler van Cambuur furore maakte in een oefenwedstrijd van de beloften tegen Go Ahead Eagles (6-2). De spits maakte indruk met vijf treffers, waarmee hij de clubleiding van de Leeuwarders wist te overtuigen. De Nigeriaan stond in het verleden bij onder meer Paris Saint-Germain, Alaves en Middlesbrough onder contract en maakte deel uit van de Nigeriaanse selectie voor het WK van 2002.

Bij Heerenveen is Otigba gepasseerd, ten faveure van Christian Kum. Ramon Zomer begint ook in de startopstelling, aangezien Arnold Kruiswijk nog niet fit is.

Opstellingen

SC Cambuur: Nienhuis; Droste, Leeuwin, Van der Laan, Bijker; El  Makrini, Ritzmaier, Van Moorsel; Lukoki, Ogbeche, Manu.

SC Heerenveen: Nordfeldt; Van Anholt, Zomer, Kum, Dijks; De Roon, Ziyech, Van den Berg; Slagveer, Finnbogason, Basacikoglu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen