Ogbeche wil verrassing in de Eredivisie worden

27 januari 2014, 10:15

Bartholomew Ogbeche kende zondagmiddag een droomdebuut in het shirt van SC Cambuur. De nieuwe aanwinst begon tegen Heerenveen direct in de basis, en was belangrijk met een treffer en een assist in de overwinning in de burentwist (3-1).

"Ik kan een verrassing worden in de Eredivisie", zei de 29-jarige Nigeriaan tegen het AD. Ogbeche kende Cambuur-trainer Dwight Lodeweges nog van zijn periode bij Al Jazira en belde hem deze winter op. De spits zat zonder club en kreeg een kans bij Cambuur, die hij met beide handen greep. Hij werd zondagmiddag verkozen tot 'Man of the match' en weet hoe belangrijk de overwinning op Heerenveen voor zijn nieuwe werkgever is.

"Mensen van de club konden afgelopen week niet stoppen met het praten over deze wedstrijd. Spelers zeiden tegen me dat als ze nog eens een wedstrijd willen spelen, het deze was. En dat winnen misschien wel belangrijk was dan ooit", aldus Ogbeche, die in het verleden onder andere speelde bij Paris Saint Germain en Middlesbrough.

"En daar zaten veel meer toeschouwers op de tribune, maar die maakten lang niet zoveel geluid als dat de toeschouwers van Cambuur deden", besluit Ogbeche, die enthousiast was na zijn eerste wedstrijd voor de Leeuwarders. Ook een andere aanvaller, Elvis Manu, was enthousiast na de overwinning. "Ik denk dat we elkaar goed aanvullen", zei de huurling van Feyenoord over de exotische aanval met Jody Lukoki, Ogbeche en hemzelf. "We zijn snel en doelgericht en Heerenveen had daar helemaal geen antwoord op. Het lijkt hier Feyenoord wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen