Eriksen wil revanche tegen City: "Komen dichterbij"

28 januari 2014, 12:12

Tottenham Hotspur werd eerder dit seizoen vernederd door Manchester City (6-0). Morgenavond (woensdag) staat het duel weer op het programma in de Premier League, ditmaal op White Hart Lane. Christian Eriksen weet dat zijn team alles uit de kast moet halen voor een goed resultaat.

De Deense spelmaker zat tijdens de grote nederlaag eerder dit seizoen niet bij de selectie. "Ik speelde niet mee en keek de wedstrijd op de televisie", zegt Eriksen, die toen herstellende was van een enkelblessure, op de clubsite. "Ik had medelijden met de jongens."

Manchester City won dertien van zijn laatste veertien wedstrijden en wist ook de laatste zeven competitieduels in winst om te zetten. Het zal dus een moeilijke opgave worden voor de Spurs, weet ook Eriksen. "Hopelijk kunnen we nu een goed resultaat halen. Je voelt dat we dichterbij komen, iedereen wil op 110 procent spelen in deze wedstrijd. Tegen Manchester City moet je op de toppen van je kunnen spelen, dat hoef je niet eens meer uit te leggen. We zullen ons topniveau moeten halen", aldus Eriksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen