Fräser: "Komende week zal er veel duidelijk worden"

2 maart 2014, 12:36

Na de dramatische thuisnederlaag tegen Heracles Almelo (0-3) werd ADO Den Haag-coach Maurice Steijn de laan uit gestuurd. Met interim-coach Henk Fräser aan het roer zijn de Hagenaars nog altijd ongeslagen. De wedstrijden tegen Vitesse (0-0), Roda JC Kerkrade (0-1), Go Ahead Eagles (3-2) en NAC Breda (1-1) resulteerden voor ADO in totaal in acht punten.

Het leidt tot tevredenheid bij Fräser, zo geeft hij aan voor de camera's van de NOS: "De jongens zijn op dit moment zo sterk in hun hoofd dat ze, volgens mij, voor het eerst dit seizoen een wedstrijd niet verliezen, nadat ze op achterstand kwamen. Dus als je kijkt naar het proces - de vierde keer op rij niet verloren, teruggekomen van een achterstand en twee keer de nul gehouden - dan is er een aantal dingen waar ik de jongens wel een compliment over moet geven."

Hoewel Fräser aangeeft dat hij in grote lijnen weet wat er gaat gebeuren, is het nog niet duidelijk hoe de technische staf van ADO er uit zal komen te zien. "We hebben de prioriteit gelegd op deze vier wedstrijden. De komende week zal er heel veel duidelijk worden", aldus Fräser. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat er komende woensdag meer duidelijk verschaft wordt door de Haagse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen