Jansen baalt: "We werden verrast, dat mag niet gebeuren"

2 maart 2014, 16:38

Een moment van onachtzaamheid kostte FC Twente zondagmiddag de volle drie punten in de Galgenwaard van FC Utrecht. De Tukkers kwamen dankzij een fraaie treffer van Quincy Promes op een 0-1 voorsprong, maar zagen Utrechter Tommy Oar slechts zeven seconden (!) na de theepauze voor de 1-1 eindstand zorgen. "Het was een wedstrijd met twee gezichten", sprak Twente-coach Michel Jansen na afloop van de remise.

"In de eerste helft controleren we, maar scoren we helaas maar één keer", vervolgt de keuzeheer van Twente. "Het is jammer dat we dat verschil niet in meer doelpunten uit konden drukken. We vonden de vrije man goed en speelden de bal makkelijk rond. Wij hebben zowel Utrecht als het publiek na de rust heel snel weer energie gegeven. Bij dat snelle tegendoelpunt werden we verrast en dat mag natuurlijk niet gebeuren", analyseert Jansen op het digitale thuis van de Tukkers.

Jansen vond dat zijn ploeg niet goed reageerde op de tegentreffer: "Na de gelijkmaker veranderde de wedstrijd niet echt qua spel, we speelden alleen iets te snel de lange bal. Utrecht was in de tweede helft ook dreigend en had zomaar de winnende kunnen scoren", aldus Jansen, die goed ziek was van het feit dat een doelpunt van Twente ten onrechte werd afgekeurd: "Uiteindelijk is het extra zuur dat een zuiver doelpunt van Quincy Promes onterecht wordt afgekeurd wegens vermeend buitenspel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen