Cocu: "Groot compliment voor werklust en strijd"

15 maart 2014, 22:59

Phillip Cocu, trainer van PSV, maakte zijn spelers na afloop van de overwinning bij Vitesse een compliment voor de getoonde strijdlust. De Eindhovenaren wonnen zaterdag met 1-2 in de Gelredome, waardoor hun kansen op de tweede plaats nog in leven zijn.

"We zijn goed aan de wedstrijd begonnen, door veel druk te zetten en Vitesse niet te laten voetballen. Je zag dat zij wat onrustig waren, de fout van Velthuizen straften we goed af", aldus Cocu op PSV.nl, doelend op de vroege 0-1 van Jürgen Locadia. "Daarna hebben we nagelaten om de 0-2 te maken, zodat we vandaaruit door konden gaan. Juist dan komen zij terug in het duel door een goede goal van Labyad."

Cocu vond het contrast tussen de eerste en tweede helft groot. "Voor rust was het een gelijk opgaande wedstrijd, maar daarna hebben we minder initiatief genomen. We probeerden nog wel druk te zetten, maar dat lukte slechts even. Maar we hebben puur voor het resultaat gespeeld, en loerden op de counter", vervolgde Cocu. Die strijdwijze pakte goed uit voor zijn team. "We hebben keihard gestreden. Een groot compliment voor de werklust en strijd van de spelers."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen