Buijs twijfelt over NAC: "Doorselecteren is nodig"

19 maart 2014, 15:57

Jordy Buijs kan voor drie jaar bijtekenen bij NAC Breda, maar het is hoogst onzeker of hij dat gaat doen. De verdediger wil alleen langer in het Rat Verlegh Stadion blijven als hij voldoende perspectief ziet. "Ik heb namelijk ambities en wil in de toekomst de play-offs om Europees voetbal spelen", zegt hij in BN De Stem.

Het liefst wil de 25-jarige Buijs met NAC Breda deze stap richting Europese play-offs zetten. Hij betwijfelt echter of dat op korte termijn mogelijk is. "Als we daar met NAC naar toe willen, moeten er vier tot vijf jongens gehaald worden die er meteen staan. We hebben een goede groep, maar doorselecteren is nodig om nieuwe stappen te maken. Als ik dan hoor dat het spelersbudget met twee ton omlaag gaat, is dat een bedrag waar je één en misschien twee goede spelers van kan halen. Dat zijn dingen die ik mee neem in mijn uiteindelijke beslissing. Welke kant NAC de komende jaren op wil gaan, is voor mij van groot belang", aldus de verdediger.

Buijs kwam in 2011 naar NAC, daarvoor speelde hij voor De Graafschap en Feyenoord. Zijn contract in het Rat Verlegh Stadion loopt na dit seizoen af, waardoor hij transfervrij bij de club zou kunnen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen