'City heeft driejarig contract klaarliggen voor Sagna'

26 maart 2014, 16:25

Hij stond nadrukkelijk in de belangstelling van Internazionale, maar Arsenal-rechtsachter Bacary Sagna lijkt een andere weg te gaan bewandelen in zijn carrière. De Frans international kan een driejarig contract tekenen bij Manchester City. Dit meldt The Guardian.

De 31-jarige Sagna is al lang verwikkeld in contractonderhandelingen met Arsenal. De rechtsachter heeft een aflopend contract in het Emirates Stadium, maar gesprekken met de clubleiding van The Gunners hebben hun vruchten niet afgeworpen. Hierdoor heeft Sagna na het huidige seizoen een transfervrije status. City wil wel gebruik maken van dit buitenkansje, door de Fransman een meerjarig contract voor te leggen.

Zodoende zou Sagna in de voetsporen van Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Samir Nasri en Gael Clichy kunnen treden, die in de periode tussen 2009 en 2011 de beladen overstap maakten. Naast The Citizens zijn er overigens nog meer kapers op de kust. Naast Inter zouden Liverpool, Tottenham Hotspur, Paris Saint Germain en AS Monaco ook heil zien in de komst van de rechtsback.

Aanstaande zaterdag staan Arsenal en City overigens tegenover elkaar in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen