Barça-loopbaan Valdés kent dramatisch einde

26 maart 2014, 23:35

Víctor Valdés heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona al gespeeld. De 32-jarige doelman blijkt woensdag in de competitiewedstrijd tegen Celta de Vigo (3-0 winst) de voorste kruisband van zijn rechterknie te hebben afgescheurd.

Barcelona bevestigt via de officiële kanalen dat Valdés onder het mes moet. Daarna wacht hem een revalidatie van zeker zes maanden. De Spaans international mist dus niet alleen de beslissende wedstrijden van het clubseizoen, ook het WK in Brazilië van komende zomer gaat aan hem voorbij.

Valdés liep de blessure op bij het keren van een vrije trap. Hij verliet per brancard, in aangeslagen toestand, het veld. Waarschijnlijk had de sluitpost zelf al meteen door dat het voorgoed einde verhaal is voor hem in Camp Nou. Zijn komende zomer aflopende contract wordt namelijk niet verlengd, zo werd een aantal maanden terug al bekend.

De lange, succesvolle samenwerking tussen Valdés en Barcelona kent dus een dramatisch einde. De doelman kwam in 1995 in de jeugdopleiding van de Catalaanse grootmacht terecht en maakte in 2002 zijn debuut in de hoofdmacht. Hij won samen met Barça onder meer zes landstitels en drie keer de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen