Rodgers: "Bewezen dat we met de druk kunnen omgaan"

13 april 2014, 18:17

In 1990 wist Liverpool voor het laatste beslag te leggen op het landskampioenschap. Dankzij de zege van zondagmiddag in de topper tegen Manchester City (3-2) zijn de kansen op eindelijk weer een landstitel flink toegenomen voor de Reds. Manager Brendan Rodgers kan zijn geluk niet op.

"Het is een uitdaging om steeds de verwachtingen waar te maken", stelt Rodgers na afloop van de zege tegen Sky Sports. "Het moge duidelijk zijn dat het doel is om op deze plaats te blijven staan. We staan elke wedstrijd onder grote druk. Als je kijkt naar de kwaliteit van ons voetbal - het was echt fantastisch vandaag - dan kan je concluderen  dat we wel met deze druk kunnen omgaan. Het is een onvergetelijke prestatie."

"Deze groep heeft topspelers, maar ook het karakter om zich terug te knokken in de wedstrijd", vervolgt Rodgers, die duidelijk aan het genieten is van het seizoen: "We moeten genieten, ook omdat Manchester City een prachtig team heeft. We moeten goed herstellen en niet anders gaan doen dan normaal. We gaan ons weer voorbereiden op onze volgende tegenstander (Norwich City, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen