Bekerdrama dreunt na bij Ajax: "Superslecht gevoel"

24 april 2014, 10:15

De verloren bekerfinale van zondag tegen PEC Zwolle (1-5) dreunt nog altijd na in Amsterdam. De selectie van Ajax was maandag en dinsdag vrij, maar tijdens die dagen liepen de spelers en trainer Frank de Boer met een vervelend gevoel rond.

De oefenmeester is aan de slag gegaan in zijn tuin, zo zegt hij tegen het AD. "Ik heb de zinnen een beetje verzet, voor zover dat kon, maar je bent het natuurlijk niet helemaal kwijt. Zo vaak heb je niet de kans een beker te winnen."

Middenvelder Davy Klaassen, die de hele wedstrijd op het veld stond, bleef zoveel mogelijk binnen op zijn vrije dagen. "Je durft je amper op straat te vertonen. Je hebt het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Ik schaamde me nog steeds kapot. Eigenlijk wil je het liefst zo snel mogelijk weer trainen en voetballen."

Woensdag had De Boer zijn selectie weer bij elkaar. Zondag kan Ajax landskampioen worden, als het minimaal een punt pakt op bezoek bij Heracles Almelo. "Ik heb de spelers gevraagd welk gevoel dit heeft opgewekt. 'Superslecht', zeiden ze. Ik zei: neem dat mee naar zondag. Dan weet je dat je dat niet nóg een keer zo wilt voelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen