Ajax gehuldigd voor 33e landskampioenschap

27 april 2014, 22:08

Ajax werd zondag na het behalen van de 33e landstitel gehuldigd. Zo'n 35.000 toeschouwers stonden de selectie van trainer Frank de Boer op te wachten naast de Amsterdam ArenA na terugkomst uit Almelo. Daar hadden de Amsterdammers zich zojuist verzekerd van de titel na een 1-1 gelijkspel.

Eén voor een kwamen de Ajacieden op het podium om de schaal te tonen aan de aanwezige Amsterdamse fans. Trainer Frank de Boer was trots op zijn spelers. "We heben er met z'n allen keihard voor gevochten en gestreden. Elke speler die hier staat verdient het kampioenschap. Jongens, jullie zijn fantastisch. Hartstikke bedank."

Voor De Boer was het net als voor Nicolai Boilesen, Siem de Jong, Daley Blind en Kenneth Vermeer alweer de vierde titel op rij. Joël Veltman brak dit seizoen definitief door. "Misschien is het nog wel mooier dan vorig jaar, het is prachtig om dit te zien", aldus de verdediger tegenover FOX Sports. "Zoiets gaat nooit wennen, dit blijft heel speciaal", vond ook doelman Jasper Cillessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen